Bijzonder bed and breakfast Mijdrecht

Ik vond een bijzonder bed and breakfast Mijdrecht dat ik graag met jullie wil delen. Zoals gezegd ligt dit B&B in Mijdrecht. Mijdrecht vormt samen met Wilnis, Vinkeveen, Waverveen en Abcoude de gemeente de Ronde Venen. Deze gemeente ligt in het groene hart van Nederland. Het is een waterrijk gebied met een heleboel recreatiemogelijkheden. Je kunt wandelen en fietsen langs prachtige routes en de Vinkeveense plassen liggen ook op een paar kilometer afstand. Dus je kunt ook varen, zwemmen en vissen. Dit is allemaal al heel erg ontspannend.

Wellness arrangement

Toch is de locatie niet hetgeen dat deze B&B bijzonder maakt. Dat is het feit dat Bij De Muzen een wellness bed and breakfast is. Je kunt een wellnesspakket bijboeken. Dit arrangement bestaat uit het gebruik van een Turkse stoomcabine, sauna en Whirlpool voor maximaal 3 uur. Inclusief het gebruik van badslippers, badjassen, badlaken en bad- en doucheproducten. De gastvrouw Ingrid is schoonheidsspecialiste en heeft een praktijk aan huis. Je kunt daarom heel makkelijk je verblijf in bed and breakfast Mijdrecht combineren met een schoonheidsbehandeling. Ingrid is gespecialiseerd in permanente make-up rond ogen, lippen en wenkbrauwen. Daarnaast heeft ze zich bekwaamd in het behandelen van mannenhuid. Bij het wellnesspakket kun je ook een gezichtsbehandeling met ontspannende massage boeken.

DSC_0628 kleinWil je meer vertier? Mijdrecht ligt tussen Utrecht en Amsterdam. En ook Mijdrecht zelf biedt het grootste winkelgebied van de hele gemeente.

Wil je een relaxte wellnessvakantie dan ben u bij wellness bed and breakfast Bij de Muzen aan het juiste adres. Neem een kijkje op de website voor een sfeerimpressie en prijslijst.