Bora Bora vakantie boeken doe je hier!

bora bora vakantie boeken

Eindelijk zoverbora bora vakantie boeken

Vorige maand ben ik bezig gegaan met mijn Bora Bora vakantie boeken. Al vanaf dat ik heel erg klein ben, wil ik hier graag heen. In de meest romantische films komt het voorbij en zie je de blauwe zee. Dan slaapt men in mooie hutjes op het water en genieten zijn van het verse fruit. Dat wil iedereen wel denk ik, dus daar heb ik erg lang voor gespaard. Inmiddels zijn mijn kinderen het huis uit, dus hoef ik alleen mijn man mee te nemen, wat natuurlijk alleen maar leuk is. Wij gaan dit wel combineren met een aantal dagen in Australië, waar wij sowieso moeten overstappen. De vlucht was een stuk goedkoper als wij er niet direct heen vlogen, dus dat hebben wij toen maar gedaan. En dat is meteen een goede reden om daar ook eens heen te gaan.

bora bora vakantie boekenSchildpad

Onze Bora Bora vakantie hebben wij geboekt via Silktravel. Hier hebben ze het allermooiste resort wat er is en wat wij kunnen betalen. Daar verblijven wij twee weken, waarin wij niks anders gaan doen dan genieten. Ik wil graag snorkelen daar, want het schijnt dat er een grote kans is dat je schildpadden kunt zien. Dat lijkt mij zo ongelofelijk gaaf, dat ik net zo vaak ga tot ik er eentje gespot heb. Wij zijn erg goed geholpen door deze organisatie en daarom zou ik hem iedereen aanraden. Mocht je meer informatie willen of ongelofelijk mooie foto’s willen zien, neem dan zeker een kijkje op de website!