Een formule1 hotel om de vakantiereis nog ontspannender te kunnen maken

Een formule 1 hotel om de vakantiereis nog ontspannender te kunnen maken

Als wij op vakantie gaan, gaan wij de laatste jaren vaak naar Duitsland. Heerlijk om met je eigen auto op weg te gaan en niet al te ver weg je top vakantie beleven. Meestal gaan wij de eerste vakantie dag al rijden. Om maar zo snel mogelijk weg te zijn van de dagelijkse sleur. Mijn man en ik zijn net getrouwd en gaan nu onze eerste vakantie in al getrouwd stel. Ik heb al hele leuke ideetje voor onderweg. Om bijvoorbeeld een leuke picknick samen te doen. Het is zo mooi als wij al wat verder in Duitsland komen om de bergen te zien. En bijvoorbeeld aan de mossel lekker met een groot kleed een picknick te doen met z’n tweetjes. Maar wat ik me ook heb bedacht. Ik ha een formule1 hotel overnachting rederveren. Zo word de reis natuurlijk nog ontspanender voor ons allebei. En dan ook nog met een avondmaaltijd en daarna lekker slapen om vervolgens uitgerust op onze vakantiebestemming aan te komen. een formule1 hotel is een super goed idee en ben meteen gaan reserveren. Ik heb er ook maar een ontbijt bij gereserveerd en zo ben ik prima op de reis voorbereid. Het word vast en zeker gezellig met een hoop rust. Want daar is tenslotte ook een vakantie voor. Wij zijn twee hard werkende mensen en zodra wij vakantie hebben willen wij zo min mogelijk doen. Nu hebben wij alleen nog een zon nodig en dan kan de vakantie wat mij betreft gaan beginnen. als het formule1 hotel goed bevalt is dit ook zeker wel een optie voor de volgende vakantie.