In het voorjaar een vakantie boeken Griekenland

In het voorjaar een vakantie boeken Griekenland

 

Griekenland op z’n gat? Al lang niet meer! Als er ooit een goede tijd was voor een vakantie <a href="http://bosrijkarrangement special info.nl/wp-content/uploads/2014/01/logo-5.png”>logo (5)boeken Griekenland dan is dat nu wel. Al eerder ben ik in Griekenland geweest, namelijk naar Corfu. Ik heb er een heerlijke tijd gehad en hoewel het toch inmiddels al een jaar of tien geleden is dat ik er was, kan ik me de geuren en de kleuren van het eiland nog bijzonder goed voor de geest halen, verbazingwekkend genoeg. Ik heb er een heerlijke tijd gehad, op dit eiland van de pijnbomen en olijfbomen en met de heerlijke zee. Ik huurde er een scootertje en heb zo ongeveer het hele eiland gezien, aangezien we telkens kleine tripjes ondernamen om de omgeving te zien. Het is juist die fijne herinneringen aan dit eiland dat ik er weer naar terug wilde en toen ik dit mijn partner voorlegde was ook hij direct enthousiast. We wilden eigenlijk het liefst nu in de winter nog vertrekken maar aangezien het niet zulk fantastisch weer is daar op het moment hebben we besloten nog enkele maanden af te wachten en de vakantie boeken Griekenland pas voor het voorjaar te doen – dan is het er ook heerlijk namelijk en kunnen we echt genieten van de zon, die Griekenland toch de meeste eer aan doet. In het licht van de zon namelijk, wordt de charme van het heerlijke land benadrukt – ik kijk er nu al naar uit!