Mini camping in Brabant, leuk en zeker niet druk

mini camping in Brabant

Op de mini camping in Brabant is het goed vertoeven. Alles ziet hier heel netjes enmini camping in Brabant goed onderhouden uit. De parkeerplaatsen, waar je de auto neer kan zetten zijn verhard. Je hoeft hier niet in de modder te lopen als het slecht weer is. Vaak bij een kampeerplaats is het een weiland waar jij je wagen neer kan zetten. Met regen heb je kaplaarzen aan om geen natte of vieze voeten te krijgen. Dat is hier bij de Gijzel allemaal zeer goed geregeld. Zelfs de plekken waar jij je tent of caravan neer mag zetten, is op een  goed onderhouden gedraineerd grasveld (gras wordt tijdens maaien opgevangen). Omdat er hier niet veel mensen tegelijk kunnen zijn, staat er nooit een wachtrij voor het toilet of de douches. Al meet al een zeer geschikte plaats om een heerlijke vakantie te kunnen hebben. 

Zeer gezellige mini camping in Brabant

Op deze mini camping in Brabant heb je zoveel mogelijkheden, dat het altijd leuk is om hierheen te gaan. Je hebt hier zelfs gratis Wifi, maar daar willen wij tijdens een vakantie nooit gebruik van maken. De mobieltjes blijven vaak in de koffer en alleen in uitzonderlijke gevallen komen deze tevoorschijn. 

mini camping in BrabantEind maart krijg je de gelegenheid om te overnachten in een Caboose. Een Caboose is een bemande Noord-Amerikaanse / Canadees spoorwegwagon die aan het einde van een goederentrein wordt gekoppeld. Het leuke hieraan is dat je nu zo een trein kan huren, om hier te verblijven. Helaas duurt heet nog even voordat het zover is, maar wij hebben er nu al zin in.

Ben jij ook op zoek naar een leuke vakantie, kijk dan eens op de website van dit kampeerbedrijf. Er is hier zoveel mogelijk, maar dat ga ik hier allemaal niet verklappen. Je moet het zelf gaan beleven, dan weet je wat ik allemaal bedoel.