Parcare

Op ongeveer tien minuten afstand van Eindhoven Airport ligt het parkeerterrein van parcare. Dit onoverdekte parkeerterrein ligt verder dan van enkele andere aanbieders. Pancare maakt gebruik van beveiligs camera’s  waardoor het terrein 24 uur beveiligd is.

U kunt zorgeloos uw voertuig achterlaten. Aangezien het parkeerterrein, vergeleken met de andere aanbieders, verder ligt van Eindhoven Airport kunt gebruik maken van de shuttle service van pancare. In slechts tien minuten staat u in de terminal, ready on in te checken. Parcare Eindhoven biedt naast het parkeren ook extra services aan zoals: een gratis tankbeurt, reinigen van uw auto, het laatste nieuws, stomerij service, locker service en nog vele andere services. U kunt hier meer informatie over vinden op de website van Parcare Eindhoven. eindhoven airport parkeergelegenheden

 

Valet service Parcare:

Valet Parking bij Parcare is de meest comfortabele en snelste manier van reizen. Heeft u geen tijd of geen zin om zelf uw voertuig te parkeren? Dan is de valet Parking service ideaal voor u. Bij de valet Parking service rijdt u direct met uw voertuig naar de vertrekhallen van de luchthaven. U belt een kwartier voordat u aankomt bij de luchthaven. Bij terugkomst hoeft u alleen maar te bellen met Parcare!