Vakantie boeken op het internet

Wil je op vakantie maar kan je niet stil zitten? Of wil je zo veel mogelijk zien? Dan is dit een perfecte vakantie bestemming voor jou. Tijdens deze 22 daagse vakantie heb je veel te beleven. Je gaat op vakantie naar Sporaden, één van de mooiste eilandengroepen van Griekenland. Tijdens de 22 daagse vakantie ga je naar alle 3 de verschillende Griekse eilanden: Skiathos, Skopelos en Alonissos. Je zult veel te zien krijgen op de 3 eilanden. U zult genieten van het bruisende dag- en nachtleven, een oase van rust, maar ook van de unieke flora en fauna. Je zult met de boot van eiland naar eiland varen met het heerlijke zonnetje op je gezicht en je haren door de wind.

Zodra je aan bent gekomen op uw bestemming zult u altijd opgevangen en per transfer naar de accommodatie gebracht worden. De accommodatie is veelal een mooi ingerichte studio op basis van logies. Soms is het mogelijk dat je een hotelkamer krijgt, zonder keuken op basis van logies en ontbijt.

U zult met het vliegtuig aankomen op het Skiathos, vervolgens zult u de zelfde dag of de dag daarna met de boot naar het volgende eiland varen. Het laatste eiland waar u zult komen is het Skiathos eiland. Vanuit dat eiland zult u weer terug naar huis vliegen met het vliegtuig. Aan de weersomstandigheden word het reisprogramma bepaald.