De gezelligste kampeerboerderij brabant

 

 

 

 

 

Welkom op mijn Vakantie blog! Op mijn blog deel ik mijn ervaringen met jullie betreft vakanties en uitjes. Ik vind dit erg leuk om te doen en ik hoop dat jullie er dan ook iets meedoen! Het onderwerp van vandaag is Kampeerboerderij Brabant. Samen zijn mijn vrouw en ik met onze vrienden een weekendje weggeweest naar Brabant. Onze bestemming was Berger Hoeve. Een rustige plek waar wij met zijn alle weer heerlijk tot rust konden komen, dit was dan ook echt even nodig. Eenmaal aangekomen bij onze accommodatie konden wij onze ogen niet geloven. Het interieur was schitterend en we hadden, ook heel veel ruimte in onze accommodatie. Gelijk kregen wij een fijn gevoel en dat deed ons zeer goed. Natuurlijk gingen wij even kijken of alles schoon was en dat was het zeker. De badkamers waren goed verzorgd net zoals de bedden en de wc’s.

Top uitje!

Via de Kampeerboerderij Brabant hebben wij echt een super gezellig uitje beleefd. Onze ligging was perfect en onze accommodatie was super! Er waren heel veel verschillende leuke activiteiten uit te voeren in het gezellige Brabant. Zo zijn wij naar een plaatselijk museum geweest en ook hebben wij vele kroegen afgestruind. Dankzij dit weekendje ben ik echt minder stressvol geworden! Ik had dit dan ook gewoon echt even nodig. Het was heerlijk om geen verplichtingen te hebben. Brabant is daarom ook echt de ultieme bestemming voor een weekendje weg!