Een erg mooie inloopdouche

Zoals jullie weten hou ik er van om op vakantie te gaan en beleef ik op vakantie veel mooie momenten. Deze deel ik altijd met jullie maar vandaag even niet! Vandaag ga ik het over iets anders hebben, namelijk de inloopdouche die ik op vakantie tegenkwam. Afgelopen zomer heb ik een absolute top vakantie gehad met alles er op en eraan. Het grappige van deze vakantie is dat ik er veel mooie herinneringen aan heb maar een ding mij het meest bij blijft. Als ik aan deze vakantie denk denk ik aan de zon het mooie strand en het top hotel maar het geen waar ik het meeste aan denk als ik het over deze vakantie heb is de inloopdouche. De douche in de badkamer van mijn hotelkamer was namelijk heerlijk. Ik vond het super als ik weer onder de douche kon stappen en ik kan je bijna vertellen dat ik me er zelfs op verheugde

Gelukkig heb ik de douche nu zelf ook

Omdat ik de douche zo fijn vond op vakantie heb ik besloten om hem zelf ook te kopen. Op vakantie keek ik wat voor merk het was en dat heb ik thuis meteen opgezocht. Na goed op het internet gezocht te hebben kwam ik de douche tegen en heb ik hem meteen besteld. Inmiddels heb ik er al een paar maanden plezier van en ben ik er super blij mee!