Een geweldige mogelijkheid internet camping!

internet camping

Ikzelf reis enorm veel voor mijn plezier maar ook voor mijn beroep. Maar toch miste ik altijd iets tijdens het reizen en dat was internet. Zodoende ben ik op een begeven moment de mogelijkheden gaan bekijken om overal op de wereld in voorzien te zijn van internet. Uiteindelijk kwam ik in aanraking met de link internet camping! De link internet camping verwees mij door naar de website: overal-internet.nl.  Op deze website had ik de mogelijkheid om een simkaart te bestellen. Deze simkaart kon ik heel eenvoudig opwaarderen hiervoor had ik de keuze uit meerdere betalingsmethodes. Zie hieronder de betaal methodes:

  • Ideal
  • Paypal
  • Creditcard

Wanneer u deze simkaart opwaardeert heeft u de mogelijkheid uit drie verschillend zones. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor zone een dan heeft u internet in 33 landen binnen Europa, met zone twee heeft u internet in Europa plus vijftien belangrijke landen en in zone drie heeft u internet in meer dan honderd verschillende landen rondom heel de wereld! Na het zien van deze opties nam ik het besluit om te kiezen voor zone drie aangezien ik ook werkzaam ben buiten Europa!

internet camping

Goede verbinding!

De verbinding van het internet is werkelijk waar fantastisch. In meer dan honderd verschillende landen ben ik in voorzien van een geweldige internet verbinding wat natuurlijk fantastisch is. Overal kan ik gebruik maken van social media en overal kan ik mijn dierbaren bereiken!

Wilt u ook internet in meer dan honderd verschillende landen? Dan raad ik het u aan om de bovenstaande website eens te bekijken!

Simkaart