Een leuke groepsaccommodatie geregeld door Het Buitencentrum

Bent u van plan om iets te gaan doen met collega’s maar heeft u wat inspiratie nodig qua ideeën, neem dan een kijkje voor een leuke groepsaccommodatie op de website van Het Buitencentrum. Hier vind u vele leuke activiteiten die je kan beleven met  het gezin, collega’s of vrienden. Ook is er een mogelijk om feestjes te organiseren bij Het buitencentrum.

Zo zijn er in Nederland twee groepsaccommodaties waar u uit kan kiezen. Een bevindt zich in Overasselt in een heide en vennengebied bij het Rijk van Nijmegen en er kunnen wel 200 mensen in kwijt. De andere groepsaccommodatie bevindt zich in Oldebroek bij de Veluwe, hier kunnen ook 200 personen verblijven.

Groepsverblijven voor grote groepen

Voor schoolreisjes is Het Buitencentrum ideaal om leuke activiteiten te organiseren. Het is midden in de natuur en zeer veilig voor kinderen. Zo is er ruimte zat daarvoor. Ook is het zeker ideaal voor schoolkampen, introductieweek voor studenten, groepsverblijven voor sportclubs, familieweekend of een bedrijfsuitje. Voor meer informatie kunt bent u welkom om een vrijblijvende offerte aan te vragen via de website van Het Buitencentrum.

In het huisje is er zeker een mogelijkheid om tijdens groepsverblijven alles zelf te regelen als het om voeding gaat en een dagprogramma. Maar u kunt ook kiezen om het eten en drinken te laten verzorgen door Het Buitencentrum zelf.  Zo hebben ze een heerlijke restaurant op beide locaties waar u kan genieten van heerlijke maaltijden die vers worden bereidt.

Boek nu uw groepsaccommodatie op de website!