Het leukste bungalowpark Limburg voor een ontspannen vakantie!

Leistert

Voor een leuke vakantie in eigen land ga ik altijd naar bungalowpark Limburg Leistert, want het is hier echt genieten geblazen. Ik probeer zo vaak mogelijk een weekje in dit mooie vakantiepark door te brengen, want ik merk echt dat ik helemaal tot rust kom. Tegelijkertijd is het voor mijn kinderen superleuk om hier een paar dagen door te brengen, want er is heel veel leuks te doen!

Veel te beleven

Bungalowpark Limburg

In bungalowpark Limburg is enorm veel te beleven voor jong en oud. Voor kinderen van alle leeftijden is er een speciaal animatieteam aanwezig, maar ook voor volwassenen zijn er genoeg activiteiten beschikbaar. Dit maakt Leistert echt geschikt om met het hele gezin naartoe te gaan, want niemand hoeft zich hier te vervelen! Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de indoor speeljungle of het subtropisch zwembad, terwijl volwassenen lekker een drankje kunnen doen op het sfeervolle terras. Ik laat mijn kinderen bijvoorbeeld ook urenlang spelen, terwijl ik met een goed boek en een kopje thee of een fles wijn een boekje lees.

Uitgebreide faciliteiten

Camping

Een andere reden waarom ik bungalowpark Limburg aanraad, is vanwege de goede faciliteiten. Je kunt bijvoorbeeld overdag fietsen huren en de mooie natuurrijke omgeving ontdekken en ’s avonds bijkomen en in de cafetaria lekkere frietjes bestellen met een flinke klodder mayonaise! Even geen zin in patat? Dan is dineren in Restaurant La Selva ook een optie, want hier kun je overheerlijke vis- en vleesgerechten bestellen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om zelf te koken en je eigen boodschappen te halen bij de supermarkt die een compleet assortiment aan boodschappen in huis heeft. Wil jij ook een zorgeloze en leuke vakantie in eigen land beleven? Boek dan snel een bungalow bij vakantiepark Leistert en kom met je familie helemaal tot rust!