Huis in Spanje kopen is erg makkelijk via Hi Homes Spanje!

Een huisje in Marbella was al jarenlang een grote droom van me. Toen ik een erfenis kreeg, aarzelde ik daarom niet en wilde ik deze droom werkelijkheid laten worden. Via Hi Homes Spanje heb ik een prachtig huisje aan het strand gevonden, waar ik heel vaak met mijn familie heen kan gaan om vakantie te vieren.

Mijn droomhuis in Marbella

Ik wist al langer dat Hi Homes Spanje een groot aanbod qua huizen in Marbella had, dus hier ben ik mijn zoektocht naar een mooi huisje in Marbella ook gestart. Na twee weken zag ik een huis dat ik echt wilde hebben. Je begrijpt natuurlijk dat ik supersnel heb gebeld om te vragen of dit huis nog beschikbaar was. Het antwoord was gelukkig “ja” en ik kon de week erop al bezichtigen. Ik boekte meteen een ticket naar Spanje en bij de bezichtiging zag ik dat het huis er nog beter uitzag dan op de foto’s. Hier was ik best verbaasd over, want normaal zou je het eerder andersom verwachten. Na een kwartiertje door het huis gelopen te hebben, bracht ik ter plekke een bod uit en deze werd geaccepteerd! Nu ben ik sinds een paar weken eigenaar van dit mooie huisje in Marbella en ga ik volgende week ernaartoe om het gezellig in te richten. Ik kan niet wachten om mijn vakanties hier door te brengen!