Leuke dag in Schiedam met mijn moeder

groepsuitje high-tea1 logo_topMijn moeder en ik hebben een hele leuke dag gehad dankzij IetsDoenOfferte. Mijn moeder houdt erg veel van de geschiedenis van steden. We zochten een stad waar we nog niet geweest waren en we er ook iets leuks bij konden doen.

We zijn in Schiedam op een fluisterboot gestapt en hebben een mooie tocht door de grachten gehad. We zijn langs veel mooie pakhuizen aan het water gevaren en hebben naar veel verhalen geluisterd van de geschiedenis van de stad en vele panden. We hebben ongeveer een uur genoten van deze tocht op de fluitsterboot langs de havens, pakhuizen, branderijen en vele molens.

Na de tocht hebben we lekker gegeten in een eet café in het centrum. Het was erg lekker en heel gezellig. Na het eten hebben we weer dezelfde taxi gebeld als op de heenweg en zijn we lekker voor de deur af gezet.

 

Georganiseerde dag

Het was een hele georganiseerde dag dankzij IetsDoenOfferte. We hadden offertes aangevraagd voor vervoer naar Schiedam en een leuke activiteit wat met de geschiedenis te maken had. We kregen verschillende offertes en hebben gekozen voor een taxi, en een tocht op een fluisterboot door de grachten.
Mijn moeder vond het een geslaagde dag en zou dit zo weer over willen doen. Als ik weer een leuk dagje wil gaan doen met mijn moeder of iemand anders dan vraag ik gelijk een offerte aan bij IetsDoenOfferte en ga ik niet meer zelf zoeken naar verschillende activiteiten in steden.