Maak je hoofd ook helemaal leeg met een dagje sauna

Sauna

Een bezoekje aan de sauna is voor vele een fijne manier om te genieten. Zelf ben ik één van die mensen. Zeker na een drukke werkweek vind ik het heerlijk om alles los te laten en lekker te zitten. Vorige week was het dus zo’n week, waarbij ik de spanning gewoon kon voelen. De stress wilde ik er natuurlijk uit mijn lichaam hebben, waardoor ik van het weekend naar de sauna ben geweest. In plaats van mijn vaste plek ben ik eens naar een nieuwe locatie gegaan. Deze keer naar Nijmegen. Thermen bevindt zich in de bossen en je trekt je ook helemaal terug van de stad.

Stress

Sauna om in te genieten

Omdat ik zelf nog nooit naar Thermen was geweest heb ik eerst hun website bekeken. Het leek me wel handig om eerst te kijken wat ze allemaal hebben. Hierbij moet ik zeggen dat het groter is dan verwacht. Het is geen wellness centrum met enkele sauna’s en één bad, absoluut niet. Dit kan je al zien vanaf te website. Er staan verschillende arrangementen en faciliteiten voor je klaar. Bovendien variëren ze ook nog eens. Zo heb je bij de massages de mogelijkheid om voor de hotstone massage te gaan. Hierbij krijg je verwarmde stenen op je rug, handen en voeten. Deze stenen zijn gemaakt van gestolde lava. Vervolgens wordt de rugkant van je lichaam gemasseerd. Hierbij starten ze bij je benen en werken ze eigenlijk naar boven. Dus vanaf je benen naar je rug, schouders en nek toe. Hierbij ontspannen je spieren volledig. Dit is een echte aanrader, geloof me.

Massage

Naast de massage ben ik ook de sauna in gegaan. Hierbij had ik al op de website gezien dat er verschillende temperaturen en opgietingen zijn. Dit bied je de mogelijkheid om een temperatuur te kiezen waarbij jij je prettig bij voelt. De temperaturen starten bij 65 graden en lopen zelfs op tot 100 graden. Dit maakt het toegankelijk voor iedere bezoeker.