Mijn man regelt altijd de vakanties

zon_vakantiesMijn man regelt altijd de vakanties

 

Mijn man regelt altijd de vakanties, dit vind ik ontzettend fijn, ik laat mij dan ook altijd erg verassen. De vakanties zijn erg veelzijdig, dan zitten we weer in een fijn warm land in het zuiden en de volgende vakantie is weer in het koude noorden, maar met prachtige landschappen en geweldige natuur. Zelf kan ik heel slecht regelen, zo ook dus vakanties. Mijn man weet dit en we zijn dus samen een beetje op zoek naar de beste methode. Ik heb een groot probleem met plannen, dit komt door mijn dyspraxie, ze hebben altijd gezegd dat het erg lastig voor mij wordt om bijvoorbeeld een gezin te starten omdat ik niet kan plannen en taken voor mij lastiger zijn om uit te voeren. Mijn man en ik zoeken dus de compromis op, ik doe taken die ik makkelijk vind om te doen, en hij ook. De vakanties regelen dus ook, ik kan dit absoluut niet, geen idee waar ik moet beginnen, terwijl mijn man het in mum van tijd geregeld heeft. Best wel bizar dat het voor mij zo moeilijk gaat en voor hem zo makkelijk. Maar ik ben blij dat ik hem heb gevonden en hij mij volledig begrijpt. De vakanties zijn altijd top geregeld. We willen trouwens wel een gezin starten, ik ben goed op weg om trucjes aan te leren om beter te organiseren en dergelijke, ik denk dat het allemaal we aan te leren valt, het zou zeker moeilijker voor mij blijven dan voor de rest, maar dat is iets wat ik niet erg vind.