Tenten kopen bij Obelink

Wanneer u op zoek bent naar tenten, dan kunt u uw zoektocht het beste beginnen bij Obelink vrijetijdsmarkt in Winterswijk. In de showroom van 65.000 m2 kunt u uw hart ophalen tussen allerlei soorten tenten.

Voor elke gelegenheid de juiste tent

TentenVoor welke gelegenheid zoekt u een tent? Gaat u kamperen, geeft u een groot feest of zoekt u stallingsmogelijkheden? Voor welke gelegenheid u ook een tent zoekt, de kans is groot dat u bij Obelink de tent vindt die u nodig heeft. Het assortiment is breed en bestaat uit ruim 200 modellen tenten. Zo heeft u bij deze megastore de keuze uit: koepeltenten, tunneltenten, opblaasbare tenten, pop-up tenten, familietenten, festivaltenten, bungalowtenten, piramidetenten, schuurtenten, groepstenten en partytenten. Verder vindt u bij Obelink ook tentluifels, tarps, windschermen en tentaccessoires. Kortom: bij Obelink vindt u alles om uw kampeervakantie of andere gelegenheid comfortabel en onvergetelijk te maken!

Kom shoppen in de grote showroom!Tenten

In de grote showroom kunt u naar hartenlust shoppen. Ze zijn sowieso 6 dagen in de week geopend, van maandag tot en met zaterdag en vaak zijn ze ook geopend op zondag. Voor meer informatie over de openingstijden kun je het beste op de website kijken. Wil je liever online bestellen, dan kan dat zeker ook. De producten zijn vaak uit voorraad leverbaar en worden snel bij je thuis bezorgd. Wanneer u graag advies wilt over tenten, dan bent u bij Obelink aan het juiste adres. Er lopen vakkundige medewerkers rond die dankzij hun jarenlange ervaring een uitstekend advies kunnen geven. Obelink hanteert een goede prijs-kwaliteit verhouding. Doordat zij eigen merk producten verkopen, komt er geen tussenhandel aan te pas en kunnen ze lage prijzen bieden. Kom dus nu shoppen bij Obelink, er is gratis parkeergelegenheid voor de deur en honden zijn ook welkom. Er is een restaurant aanwezig een een speelparadijs voor kinderen. Shoppen bij deze megastore is dus een soort uitje voor het gehele gezin!