Vakantiehuis huren Frankrijk

Net terug van een heerlijke vakantie in Villapark Les Cammazes.
Echt super villa’s! Groot vooral. Bijna groter als ons eigen huis in Nederland. Ideaal met de kinderen want alles was gelijkvloers. Een wasmachine is ook aanwezig, wat zeker van pas komt wanneer je twee kinderen hebt die het liefst de hele dag door de modder rollen. Niet dat hier modder aanwezig was want de natuur is echt mooi te noemen.

Het park is niet groot. Juist dat sprak ons heel erg aan. Hier heb je echt het gevoel dat je op vakantie bent. Dat je heel even deel uitmaakt van een kleine franse gemeenschap. Nederland lijkt dan even heel ver weg. Ontspanning op en top!

parken france Le_Lac_bleu_zwembad_vakantie_Frankrijk-210x115-crop-fff
Luxe

De kinderen hebben zich prima vermaakt. Waren ze niet buiten in de tuin dan gingen ze even zwemmen in het privé-zwembad you could try these out. Echt geweldig. Zo’n luxe hebben wij nog nooit gehad op vakantie. Echt comfortabel, alles was aanwezig. We hadden zelfs twee badkamers dus waren we lekker snel klaar in de ochtenden. Wel alles op ons gemak natuurlijk. Het is tenslotte vakantie.

Verder hebben we veel gezien. De omgeving leent zich goed voor uitstapjes en dagtochten. De kinderen hebben erg genoten van het zwemmeer Lac St. Ferreol en wij als ouders hebben ons hart kunnen ophalen bij de culturele uitstapjes zoals Cité in Carcassonne en de cultuurschatten van de Katharen.

Wij komen hier zeker terug.

Kijk op Vakantiehuis huren Frankrijk