Veel plezier gehad op single reizen

Veel plezier gehad op single reizen

Ik  had nooit gedacht dat ik ooit nog mee zou gaan op single reizenvakantie-zonder-zorgen-zandvoort. Ik ben enorm sociaal, maar aan de andere kant hou ik er ook niet van om altijd maar nieuwe mensen te leren kennen. Dit vind ik altijd toch een beetje lastig. Daarom was single reizen nooit in mij opgekomen. Tot dat mijn vriendin mij aanspoorde om het te gaan doen, zij ging al jaren mee op de single reizen en heeft al vele nieuwe vrienden gemaakt. Ik besloot het gewoon te doen, even een nieuw pad aan te gaan, uit mijn ‘comfort’ zone stappen. Ik ging op single reizen en op de dag van vertrek, vond ik het toch wel een beetje spannend. Maar gelukkig verliep het allemaal erg goed, alles was duidelijk aangegeven en in het vliegtuig had ik al leuk contact met een paar mensen van de single reizen. Al met al was het echt een fantastische vakantie, ik heb veel gezien, enorm lekker gegeten en vooral heel veel gelachen. De mensen die in de groep zaten waren zo leuk! We hadden meteen echt een band, dit vond ik best bijzonder. Je hoeft in ieder geval nergens bang voor te zijn wanneer je besluit mee te gaan op single reizen. Alles wordt voor je geregeld en de mensen zijn allemaal erg welkom, wellicht omdat we natuurlijk allemaal al met een positieve instelling in de vakantie gaan; we willen er wat van maken. Dit zorgt al voor positieve energie. Erg leuk om te merken. Sterker nog, ik zit er over na te denken om dit jaar nog een keer weg te gaan met de single reizen, ik heb er zo van genoten. We hebben binnen kort een kleine bijeenkomst met de groep van de vorige reis, we willen namelijk in contact blijven.