Wat valt er te doen in Kreta?

Kreta is namelijk het grootste Griekse eiland. Het eiland beschikt over zoveel ruimte voor zowel feestgangers als rustzoekers, zodat zij een onvergetelijke vakantie kunnen hebben. Ga jij op vakantie naar Kreta? Dan staan er een aantal activiteiten op jou te wachten. Het eiland beschikt over culturele dorpjes en oude steden, een gevarieerd landschap en leuke stranden. In dit artikel zullen wij jou meer vertellen over wat je kan doen in Kreta als je op vakantie bent.

Cultuur

Wanneer je op vakantie gaat naar Kreta ga je een aantal historische bezienswaardigheden tegenkomen, die je ook kan bezichtigen. Zo heb je bijvoorbeeld de opgravingen van Knossos en een paleis uit Minoïsche tijd. Hou jij echt van cultuur, dan zal je genieten van de Historie van Kreta.

Shoppen en wandelen in Kreta

Kreta beschikt over leuke winkelstraatje en markten waar je van alles kan kopen. Je kunt bijvoorbeeld souveniers kopen, tassen, sieraden, goedkope kleding, schoenen en Griekse hapjes. Verder heeft Kreta oneindige veel wandel -en bergpaden. Ben jij een feestliefhebber? Dan is Kreta ook geschikt voor jou. In de avond kun je helemaal losgaan in de club, disco of kroegen. Hier ontmoet je andere feestliefhebbers met wie je een leuke tijd kan hebben.

Eten en drinken op Kreta

Importeren in Kreta bestaat niet. Dit eiland is een heel rijk eiland, want hier groeit er olijven en druiven, tomaten en komkommers, bananen en meloenen, honing of vijgen. Het is namelijk ook zo dat Kreta over producten beschikt die nergens anders te vinden zijn. Verder zijn er ook eeuwenoude traditionele producten die je bij de bakker of grossier kunt kopen.