Zomerkamp is voor je kind een groots en leuk avontuur!

Lijkt het jou en je kind leuk om op zomerkamp te gaan? Kijk dan eens op de website van Club Adventure. Bij de zomerkamp van Club Adventure kan je kiezen uit verschillende zomerkampen voor je kind. Daarnaast zal je kind in een groep worden gezet met zijn leeftijdsgenootjes. Je kind zal tijdens het zomerkamp bij club Adventure een onvergetelijke vakantie beleven!

Welke soorten zomerkampen zijn er?

  • Kindervakantie voor kinderen van 5 tot en met 8 jaar oud.
  • Kindervakantie voor kinderen van 8 tot en met 10 jaar oud
  • Jeugdvakantie voor de jeugd van 10 tot en met 13 jaar oud
  • Jongerenvakantie voor jongeren die ouder zijn dan 13 jaar oud

Zomerkamp met gekwalificeerde begeleiding

Alle medewerkers bij het zomerkamp van Club Adventure hebben erg veel ervaring met het organiseren en het begeleiden van zomerkampen voor kinderen van 5 tot en met 16 jaar oud. Daarnaast hebben ze ook verschillende opleidingen gevolgd om ervoor te zorgen dat je kinderen in goede handen zijn bij hen. Wanneer je jouw kind op zomerkamp laat gaan bij Club Adventure, weet je zeker dat zij in goede handen zijn en jij jezelf nergens zorgen over hoeft te maken. De medewerkers zorgen voor de meest leuke week van hun leven!

Naast de ervaring en verschillende opleidingen, heeft Club Adventure ook verschillende keurmerken op hun naam staan. Zo zijn ze bijvoorbeeld aangesloten bij keurmerken voor de veiligheid van activiteiten, natuur & milieu, Financiële zekerheid en veilig vervoer.