Laat je eens verrassen door de schoonheid van Noord-Holland

Woon je in een drukke stad of heb je een ontzettend druk leven? Dan is het heerlijk om er met familie of vrienden even tussenuit te gaan. Laat je eens verrassen en ga een weekendje weg naar Noord-Holland. Ons eigen kikkerlandje heeft ontzettend veel te bieden, en de Noord-Hollandse kustlijn ook. Zo zijn er tal van gezellige badplaatsen, mooie vakantiehuisjes aan de kust, prachtige duingebieden en langgerekte stranden met veel zonuren. Een vakantie naar Noord-Holland geeft je de mogelijkheid om meer van Nederland te zien en om de prachtige omgeving te leren kennen. Vooral de kop van Noord-Holland is mooi door het prachtige duinlandschap en de uitgerekte stranden. Bezoek hier de gezellie kustdorpjes Groote Keeten, Callantsoog, Julianadorp aan zee of Sint Maartenszee. 

De veelzijdigheid van Noord-Holland

Een vakantie naar Noord-Holland is veelzijdig en is dus leuk als je alleen bent, met je gezin, met je vrienden, en zeker ook met je trouwe viervoeter. Je kunt hier verschillende activiteiten ondernemen zoals een bezoek aan het authentieke vissersdorp Volendam. Eet een visje op de markt, struin door de haven en ga op de foto in klederdracht. Een herinnering voor altijd. Een andere leuke optie is om een dagtrip naar Alkmaar te maken. Hier vind je de beroemde kaasmarkt en het gezellige Waagplein. Ook kun je in Den Helder de boot naar Waddeneiland Texel pakken. Voor iedere soort vakantie en elke wens is er wel een accommodatie te vinden in Noord-Holland. Er zijn strandhuisjes, campings, bungalowparken en luxe vakantievilla’s. Bekijk het aanbod en match dit met jouw wensen. Als je een fijne accommodatie hebt, dan kun je pas echt genieten van jouw welverdiende vakantie. 

Amsterdam

Natuurlijk is de hoofdstad tijdens een vakantie in Noord-Holland niet over te slaan. Deze stad vol historie en bezienswaardigheden is een echte aanrader. Vol musea, bioscopen, winkels, restaurants en nog veel meer. Bekijk vooraf op internet wat je het leukste lijkt om te doen. Er is namelijk zoveel, dat het lang niet allemaal in 1 dag of 1 middag te doen is. Plan daarom vooraf, en wellicht is het al handig om toegangskaarten aan te schaffen voor uitjes of te reserveren bij restaurants. Zeker in de huidige tijd, de coronacrisis, is het verstandig. Door de nieuwe 1,5 meter economie zijn er beperkte plaatsen beschikbaar.