Camperen met een butaan gasfles

header-operations1-1140x323Afgelopen zomer gingen mijn vriendin en ik samen op vakantie. Normaal gesproken boekten we altijd een hotel maar voor de verandering deden we dat dit jaar een keertje niet en hebben we een hele leuke bungalow gehuurd op een gezellig camping in het zuiden van Oostenrijk. We waren daar tenslotte nog nooit geweest. Aangezien er geen kookstel aanwezig was in de bungalow hadden we besloten om zelf maar een gasfles ergens te kopen zodat we gezellig buiten eten konden koken elke avond en eventueel middag helpful site. Na een tijdje goed te hebben rondgekeken, vergelijken en te hebben geïnformeerd naar alle soorten gasflessen bij een bedrijf vonden we de geschikte fles waar we lang mee zouden kunnen doen en die makkelijk aan te sluiten was, een butaan gasfles.

Gezellig buiten gerechten klaarmaken

header-gasflessen-1140x323We begrepen van het bedrijf dat er mensen zijn die de gasflessen totaal niet veilig vinden, wij hebben zelf nergens problemen mee gehad en konden de fles zonder moeite installeren aan de kookplaat.header-groothandel-1140x323

Elke avond gebruikte we de butaan gasfles, acht dagen achter elkaar. Na het einde van die acht dagen was hij nog niet eens op dat betekend dat hij erg zuinig is. We hebben heerlijk gegeten en s’avonds bij het kampvuurtje gezellig ons eten klaargemaakt zonder problemen dat de fles het niet deed. Nadat we terug zijn gekomen van de vakantie hebben wij besloten dat we dit wel vaker wilde gaan doen, gezellig op een camping en zelf eten koken met een handige gasfles. Het is zeker een aanrader!