Goedkope oplossing gevonden voor Internet Italië

mph_logo

Vandaag ga ik het niet alleen hebben over mijn fantastische vakantie in Italië, maar ook over een handig Internet Italië abonnement wat ik gevonden heb.

italiaanse-vlag-126x84Allereerst mijn tijd in Italië. Ik ben deze keer met mijn vrouw naar Rome geweest. Wij zijn de eerste paar dagen naar alle hotspots geweest zoals: het Colloseum, Vaticaanstad en het Pantheon van Rome. Stuk voor stuk zijn deze bezienswaardigheden meer als de moeite waard! Deze zijn allemaal goed bereikbaar via de bus, lokaal trambus genoemd wordt. Met meer als 250 lijnen ben je er zo. Vervolgens hebben we de resterende dagen kleine onbekende restaurantjes bezocht en lekker van de Italiaanse keuken genoten. Een goed voorbeeld hiervan is restaurant La Scopettaro. Het personeel spreekt nauwelijks Engels en het eten is er voortreffelijk. Omdat ik deze momenten niet alleen graag met jullie deel maar ook met mijn vrienden was ik op zoek naar een betaalbare Internet bundel voor in Italië.

Goedkoop Internet in het buitenland

Omdat ik tijdens mijn vakantie veel foto’s naar vrienden stuur heb ik gezocht naar een goedkope Internet bundel. Omdat je vaak pas een rekening van de kosten krijgt nadat je bent terug gekomen van vakantie wou ik dit deze vooraf allemaal geregeld hebben. Myprivatehotspot was de ideale oplossing hiervoor. Zij maakte Italië net nog iets leuker. Voor een vast bedrag werd alles van te voren geregeld en zo kwam ik achter niet voor verassingen te staan. Zo had ik de keuze uit verschillende bundels. Verder zag ik op de website van myprivatehotspot.com dat zij bundels voor vele landen aanbieden. Deze ga ik dan ook zeker gebruiken voor mij toekomstige vakanties.

MyPrivateHotspot-home-image-2-300x214