Hoe kies je de beste elektrische fiets uit?

De amslod fiets elektrisch kent vele modellen en varianten. Daarom krijgen wij vaak de vraag hoe je de perfecte fiets kunt uitzoeken. Eerst moet je goed nadenken over hoe je de fiets gaat gebruiken. De route die je dagelijks moet rijden naar het werk is daarbij het belangrijkste. Wanneer je een vlakke route hebt en veel moet fietsen ga je voor een voorwielmotor. Maar heb je een weg waar je veel last kunt hebben van de wind of bergopwaarts moet rijden? Dan is het middenmotor model de fiets die jij zoekt. Dit komt omdat deze een krachtige ondersteuning biedt. Wil je langere afstanden fietsen dan kun je het beste de voorwielmotor gebruiken. Door de lichtere ondersteuning kun je een heel stuk verder fietsen. Ook is deze fiets nog is veel stiller. Zo kun je van de natuur en de omgeving genieten.

De goede service van Amslod

De Amslod.nl elektrische fietsen ervaringen laten zien hoe goed de service van Amslod is. Wij zorgen ervoor dat je niks tekort komt. Zo mag je bij ons om te beginnen een gratis proefrit maken. Een ervaren medewerker van Amslod komt dan bij je thuis met de fiets die je gekozen hebt. Vervolgens zal hij of zij je uitleggen hoe de fiets werkt. Samen met de informatie die jij ons geeft kunnen wij de perfecte fiets voor je vinden. Ook bieden wij een uitstekende garantie van 2 jaar. Deze voeren wij uit op locatie of bij je thuis. Door heel Nederland zitten monteurs van Amslod. Daardoor hoef je niet meer met de fiets in de hand naar een fietsenmaker. Als er iets kapot is dan kunnen wij dit repareren of vervangen op locatie.

Welke modellen kun je kiezen?

Het voorwielmotor is steeds meer aan populariteit aan het winnen. Dit komt omdat de accu een stuk langer meegaat. De ondersteuning aan alleen het voorwiel zorgt ervoor dat je meer power bewaart. Je moet iets harder trappen, maar je kunt wel leuke en lange tochten door de natuur maken. Ook wordt hij veel verkocht aan mensen die hem meenemen op vakantie. Je hebt nu eenmaal niet overal laadplekken. Maar ga je toch voor comfort dan kun je het beste kiezen voor het middenmotor model. Deze heeft een krachtige ondersteuning die zich als het ware aan jou aanpast. Zo fiets je altijd op een stabiel tempo.

De mening van onze klanten

In de review van amslod fietsen lees je dat klanten vooral tevreden zijn over het prettige contact. Maar ook kun je zien dat het kleurendisplay voor veel mensen een wereld heeft geopend. Bij een zwart wit display ga je al snel moeilijker kijken waardoor het aflezen van informatie langer duurt. Dit is nu niet meer nodig met het uitgebreide kleurendisplay wat wij op de fietsen hebben gezet. Ook de garantie van ons krijgt een dikke pluim volgens de meeste mensen. Doordat wij op locatie komen verlies niet langer meer kostbare tijd. En we helpen je graag zo snel mogelijk op weg.